Check al onze gamescom content hier!

Project Cube komt eraan

Square-Enix houdt zich nog niet echt bezig met Xbox Live Arcade games. Naast Crystal Defenders is er verder niet veel te vinden van de ontwikkelaar. Daar gaat binnenkort verandering in komen.

Square-Enix komt namelijk met Project Cube. Een game die doet denken aan Geometry Wars, maar ook zijn eigen stijltje heeft. Kijk hieronder naar het filmpje van Project Cube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?