Project 007

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Gameliner score -

Project 007 niet gebaseerd op James Bond acteur

Project 007 zal niet gebaseerd zijn op één van de bekende James Bond acteurs, laat IO Interactive weten. Ze zijn 'hun eigen, digitale Bond' aan het ontwikkelen.

Eind 2020 werd er al bekendgemaakt dat IO Interactive bezig was met een nieuwe James Bond game met de titel 'Project 007'. Nu liet het hoofd van de gamestudio, Hakan Abrak, onlangs weten dat ze de kans hebben gekregen om 'hun eigen, digitale Bond te creëren, die geen bekende Bond acteur zal zijn'. Hiermee gaat de game zich zeker onderscheiden van voorgaande Bond games, die allemaal gebruik maakte van een bekende acteur uit de filmserie. Daarnaast liet Abrak weten dat hun game een 'compleet origineel verhaal' gaat volgen. Ook liet hij al doorschemeren dat de studio van plan is meer dan één Bond game te maken.

Project 0072

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Project 007.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?