Proef de mulitplayer van Uncharted 2

Helaas kan ik jullie niet verblijden met het nieuws over een single-player demo van Uncharted 2: Among Thieves, maar wellicht wil je wel wat van de online ervaring proeven.

In dat geval komt dat mooi uit, want vanaf vandaag is er een multiplayer demo te downloaden uit de PlayStation Store, zowel in de Amerikaanse als de Europese store is deze nu te vinden. De demo zal 1,5 gigabyte wegen en is uiteraard gratis. Ik snap niet dat je nu nog dit zit te lezen, downloaden die hap, nu!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?