Valkyria Chronicles

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Producer Valkyria Chronicles wil vervolg

Valkyria Chronicles viel in de smaak bij de pers toen het oktober vorig jaar in de winkels verscheen voor de PlayStation 3. Nonaka Ryutaro, de producer van Valkyria Chronicles, heeft in een interview met het Japanse gamemagazine Famitsu laten weten dat hij erg tevreden was met de ontvangst van de game en hij graag een vervolg zou willen maken.

Alhoewel Valkyria Chronicles goede recensies kreeg, verkocht het niet erg goed. Het is dan ook nog maar de vraag of Ryutaro de kans krijgt om deze te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?