Problemen met PlayStation 3 zijn verholpen

Gister bleken er problemen te ontstaan bij een groot deel van alle PlayStation 3 bezitters. Dit had te maken met de interne klok van de console die geen rekening had gehouden met het schrikkeljaar, waardoor vele systemen terug sprongen naar het jaar 2000. Hierdoor was het onmogelijk om verbinding te maken met het PSN netwerk, en online en zelf offline spellen te spelen.

Vandaag heeft Sony bekendgemaakt dat het probleem zichzelf heeft verholpen, waardoor alle PlayStations de fouten zoals Trophy errors, niet werkende save files, etc. zichzelf opgelost zouden hebben. We hopen dat er in de toekomst een patch zal verschijnen waardoor zo'n soort milleniumbug niet nog een keer tevoorschijn zal komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?