Problemen met firmware 2.40

De langverwachte firmware update van Sony was gisteren te downloaden van het PlayStation Network. Helaas bracht het installeren ervan bij veel gebruikers nogal wat problemen met zich mee.

Het probleem zou zijn dat het systeem vast zou lopen bij het opstarten. Enkele forumbezoekers van Sony zijn erachter gekomen dat als de harde schijf opnieuw geformatteerd wordt met een pc, dat het systeem niet meer vastloopt. Helaas zijn dan ook alle bestanden gewist die op de harde schijf waren opgeslagen. Sony heeft de nieuwe firmware tijdelijk offline gehaald om de problemen op te lossen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?