Problemen Lips behoren binnenkort verleden tijd

Lips is langzamerhand een bekende game geworden. Net als bij de SingStar games ligt de focus op - je raad het al - zingen. Helaas is niet alles rozengeur en maneschijn voor Lips. Zo zijn er een aantal problemen die spelers kunnen tegenkomen. Volgens de ontwikkelaar, iNiS, behoren deze echter binnenkort tot het verleden.

iNiS is op dit moment bezig met een patch waardoor onder andere valsspelen onmogelijk wordt. Het is op dit moment nog mogelijk om punten te verdienen door te blazen in de microfoon of deze over een tapijt, of iets dergelijks, heen te wrijven. Daarnaast zullen er een aantal wijzigingen aan de moeilijkheidsgraad doorgevoerd worden. Zo zal het rappen een stuk moeilijker worden en zal je duidelijker moeten articuleren.

Er is geen datum voor de patch genoemd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?