Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Probleem voor Far Cry 2 op breedbeeld

Far Cry 2 is net uit, of er zijn alweer problemen met de game geconstateerd. Gamers die namelijk een breedbeeldscherm gebruiken om te gamen, worden min of meer gedupeerd. Bij deze schermen is het namelijk zo dat niet de hele interface wordt weergegeven, zoals je ook op de screen hieronder ziet.

Als je dit bekend voorkomt, dan kan dat kloppen. BioShock had bij de release namelijk precies hetzelfde probleem als Far Cry 2 nu. BioShock kreeg hiervoor een patch, en hopelijk doet Ubisoft hetzelfde met hun nieuwe game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?