Probeer nu Order of War

Square Enix is momenteel in samenwerking met Wargaming bezig aan hun eerste Westerse game. Samen ontwikkelen ze namelijk de game Order of War. Een game die op 18 september exclusief zal verschijnen voor de PC.

Mocht je nou niet kunnen wachten om de game te spelen kun je de game nu uittesten. Op Steam kun je nu namelijk de demo vinden. Overigens is de game Order of War een Wereldoorlog 2 RTS waarin je gevechten op grote schaal beleeft. De game is dus zeker het proberen waard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?