Check al onze gamescom content hier!

Prison Break verschijnt ook in bundel

Prison Break: The Conspiracy zal niet enkel als game alleen worden uitgebracht. De game verschijnt namelijk ook in een bundel samen met het eerste seizoen van de serie. Volgens Deep Silver zal deze bundel echter maar in één winkel uitgebracht worden, welke is nog onbekend.

De bundel zal overigens rond de 70 euro gaan kosten. Daarnaast maakte Deep Silver bekend dat de game zelf ongeveer 50 euro zal gaan kosten.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?