Prison Break: The Conspiracy laat packshot zien

Prison Break: The Conspiracy volgt het verhaal van de gelijknamige serie. In de game speel je als Tom Paxton, agent van de Company. Jij gaat uitzoeken waarom Michael Scofield zich vrijwillig liet opsluiten in gevangenis Fox River.

Prison Break: The Conspiracy verschijnt voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Er is vandaag een packshot verschenen van de game. Check het packshot hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?