Prison Break is terug

Eind april kwam ontwikkelaar Zootfly met het nieuws dat de game Prison Break al bijna klaar was voor release. De game werd echter geannuleerd doordat Brash Entertainment, één van de ontwikkelaren van de game, failliet ging.

Het zag er dus slecht uit voor de game, maar gelukkig heeft Deep Silver de game nieuw leven weten in blazen. De game wordt namelijk onder de rechten van Deep Silver uitgegeven. Wanneer de game verschijnt is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?