Prison Break game bijna klaar voor release

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat we wat hebben gehoord over de game van Prison Break. Na de aankondiging van de game voor de Xbox 360 en PlayStation 3, die overigens in augustus 2008 plaats vond, hebben we namelijk nauwelijks nog iets over de game gehoord.

Nu kwam ontwikkelaar ZootFly deze week met het nieuws dat de game al bijna af is. Het is echter nog onduidelijk wanneer de game zal verschijnen, maar tot die tijd kunnen we genieten van de nieuwe afleveringen die, zoals de meeste Prison Break fans wel weten, vanaf 2 mei beginnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?