Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Prison Architect vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Het zeer succesvolle Prison Architect is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Double Eleven, dat de game samen met uitgever Introversion al uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One, laten weten.

Naast de hoofdgame worden de Nintendo Switch-versie ook geleverd met twee stuks DLC. Het gaat hier om de uitbreidingen All Day and a Night en Psych Ward. Later deze zomer is de Escape Modus verkrijgbaar voor het platform van Nintendo. Hierin kruip je in de huid van een gevangene en moet je zien te ontsnappen uit een eigen gemaakte gevangenis, of uit een gevangenis van andere spelers. Ideaal dus om The Shawshack Redemption na te spelen.

Prison Architect is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Double Eleven

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?