Prison Architect krijgt uitbreiding Second Chances

Geplaatst: 22 mei 2021 14:00

Naast de aankondiging van Victoria 3 werden er ook meerdere uitbreidingen voor Paradox games getoond tijdens de PDX CON Remixed Showcase. In de nieuwe uitbreiding van Prison Architect: Second Chances, draait alles om een tweede kans.

In Prison Architect is het de bedoeling dat je een gevangenis bouwt en de gevangenen in het gareel houdt. In de vorige uitbreiding mochten ze zelfs tuinieren al bracht dat ook het probleem van drugs verbouwen met zich mee. In de net aangekondigde uitbreiding Second Chances is het juist de bedoeling dat de gevangenen terugkeren naar de maatschappij. Dat gebeurt natuurlijk met allerlei nieuwe rehabilitatie programma's. In de trailer leert een gevangenen brood bakken, conflicten op te lossen zonder geweld en krijgt hij dierentherapie. Door voorbeeldig gedrag te vertonen wordt zijn straf verminderd en mag hij de gevangenis verlaten.

De uitbreiding The Second Chances verschijnt op 16 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Nintendo Switch spelers moeten nog wachten tot 29 juni.

Bron: PDX CON Remixed

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord