Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Print je foto's uit via je Wii

Nintendo Wii bezitters kunnen vanaf vandaag hun foto's via het web printen en thuis laten bezorgen. Nintendo biedt in samenwerking met Fujifilm een fotodienst aan om via een apart kanaal in het Wii menu je eigen foto's en fotoalbums uit te laten printen.

Op dit moment kan er alleen nog maar in Japan van deze dienst gebruik worden gemaakt, maar Nintendo Nederland acht de kans groot dat deze service ook naar de Benelux komt.

Naast de foto's kunnen er ook visitekaartjes worden gemaakt van je eigen Mii-karakter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?