Prince of Persia verliest gamers

Volgens Animatiedirector van Ubisoft, Jan-Erik Sjovall, verliest de Prince of Persia-reeks veel gamers aan God of War. Veel gamers zouden namelijk overgestapt zijn op God of War.

Sjovall gaf aan dat dit volgens hem te maken had met gebrek aan brute sterfanimaties in Prince of Persia. Daarnaast zouden gamers de Prince of Persia-games veel te gemakkelijk vinden in vergelijking met de God of War-reeks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?