Prince of Persia: The Sands of Time Remake uitgesteld

Geplaatst: 9 december 2020 12:19
Aangepast: 9 december 2020 12:19

2020 is het jaar waarin de releasedatum van veel games wordt opgeschoven. Zo wordt ook Prince of Persia: The Sands of Time Remake uitgesteld.

Tijdens de meest recente Ubisoft Forward werd aangekondigd dat Prince of Persia: The Sands of Time een remake krijgt. Deze remake van de inmiddels zeventien jaar oude Prince of Persia-game had eigenlijk in januari volgend jaar moeten verschijnen. Ubisoft heeft echter aangekondigd dat dit niet meer het geval zal zijn. In een blogbericht geeft de ontwikkelaar aan meer tijd nodig te hebben voor de ontwikkeling van de game en Prince of Persia: The Sands of Time Remake daarom met twee maanden uit te stellen. Een exacte reden voor het meer tijd nodig te hebben, wordt niet gegeven. Ubisoft benoemt enkel dat 2020 een jaar zoals geen ander is geweest.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake verschijnt 18 maart 2021 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Series

Prince of Persia

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord