Check al onze gamescom content hier!

Prince of Persia in LEGO stijl

Er zijn al aardig wat franchises omgetoverd naar LEGO stijl. Kijk maar naar games als Lego: Batman, Lego: Indiana Jones en Lego: Star Wars. Liefhebbers van deze spellen kunnen nu helemaal gelukkig zijn. Het gerucht gaat dat er waarschijnlijk nog meer LEGO games komen, waaronder Prince of Persia.

Tijdens de New York Toy Fair van afgelopen weekend maakte LEGO bekend dat ze van Prince of Persia LEGO speelgoed zullen uitbrengen, tegelijk met de Prince of Persia film in april 2010. Softwarebedrijf Traveller Tale's en Warner Bros. Interactive hebben echter de LEGO Prince of Persia game nog niet officieel aangekondigd. Vooralsnog blijft het dus een gerucht, maar niets lijkt meer in de weg te zitten van Lego: Prince of Persia.

Wanneer er meer duidelijkheid rondom deze zaak komt, zal je het uiteraard hier op Gameliner kunnen lezen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?