Prince of Persia beste gamefilm ooit

Lara Croft is van haar troon afgestoten. De gamefilm Tomb Raider staat namelijk niet langer meer op nummer 1 als het gaat om de beste gamefilm ooit. De verfilming van Prince of Persia: The Sands of Time staat nu ondanks de matige ontvangst van de critici op de eerste plek.

In totaal bracht de film Prince of Persia bijna 240 miljoen euro op. De film Tomb Raider daarentegen bracht 223 miljoen euro op. Prince of Persia loopt dus nu al 17 miljoen euro voor op Lara Croft en dat terwijl de film nog niet eens op DVD is verschenen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?