Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Prijsverlaging PlayStation 3 op komst

Je kunt een Xbox 360 nu al krijgen vanaf 150 euro, een Nintendo Wii voor 250 euro en een PlayStation 3 vanaf 400 euro. De PlayStation 3 komt dus uit als de duurste en dat is niet voordelig voor Sony.

Daarom heeft het bedrijf bekendgemaakt prijsverlagingen te gaan gebruiken. In maart 2009 zullen de prijzen meer 'competitief' zijn. Wat Sony hiermee bedoelt is niet helemaal duidelijk. Wat wel zeker is zijn de prijsverlagingen.

The firm will be getting more competitive on price from March 2009 onwards.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?