Prijskaartje voor fl0wer

We kunnen fl0wer, net als fl0w, niet echt in een genre stoppen. De game is vooral ontspannend bedoeld. In fl0wer moet je zorgen dat een grasveld weer kleurrijk wordt. Lukt je dat niet, dan maakt het niet uit.

Vandaag kwam er een prijs naar buiten voor deze game. Dit een Amerikaans prijskaartje, maar aangezien het verleden verwachten we dat de dollarprijs omgezet wordt naar de euro. De game zal 9,99 dollar gaan kosten. Ga jij hem halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?