Wii Fit

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Prijskaartje aan Wii Fit gehangen

Europa moet nog maar eventjes wachten om met Wii Fit te kunnen zweten en zo de nodige kilootjes eraf te werken. Nintendo heeft bekendgemaakt hoeveel de Europeaan voor deze game/fitnesscombinatie zal moeten ophoesten.

Voor €89,99 (adviesprijs) ben je eigenaar van zowel de game Wii Fit als het Wii Balance Board. Vervolgens zul je voor dat geld kunnen sporten bij het leven, want de game kent simpele oefeningen als push-ups, maar ook spelvormen als voetballen koppen. Zoals gezegd moeten we nog wel eventjes wachten, want op 25 april kan het sporten pas echt van start gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?