Prijsdaling Xbox 360 in Japan

Microsoft verlaagt de prijs van de Xbox 360 in Japan. De machine van Microsoft daalt met 30%. Hierdoor wordt de prijs van de Xbox 360 omgerekend 120 euro. Hierdoor is het ook de goedkoopste console in Japan geworden.

Deze prijsdaling telt tot nu toe alleen nog voor de Arcade versie van de Xbox 360. De Premium -en de Elite versie zullen wellicht ook een prijsdaling ondergaan. De reden voor deze prijsdaling zijn de slechte verkopen van de Xbox 360. Met maar 680.000 exemplaren verkocht te hebben kan de Xbox 360 niet opboksen met de getallen van zes nullen van de PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?