Prijsdaling voor Xbox 360 aangekondigd

De laatste tijd duiken er steeds meer geruchten op over een mogelijke prijsdaling van de Xbox 360. Techradar beweert nu concreet bewijs te hebben.

Ze hebben verschillende winkelketens benaderd en deze hebben allemaal bevestigd dat er een prijsdaling aankomt op 14 maart. De prijs van elke Xbox 360 (Core, Premium, Elite) zal met een bedrag van 50 euro omlaag gaan. Hiermee heeft Microsoft de goedkoopste console op de markt in handen. De release van Grand Theft Auto IV met een prijsdaling kan de Xbox 360 waarschijnlijk een mooie boost geven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?