Gears of War 2
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 november 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360
  • GENRE Actie, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Prijs voor beste technologie gaat naar...

Epic heeft een prijs ontvangen voor de beste technologie in games. Het gaat dan natuurlijk om de door hun ontwikkelde Unreal 3 engine, waar vandaag de dag nog steeds topgames op worden gemaakt, zoals recentelijk Gears of War 2.

Epic ontving de mooie prijs uit handen van The North Carolina Technology Association (NCTA), dezelfde organisatie waarvan Epic vorig jaar een award kreeg voor het grootste bedrijf van het jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?