Prijs van DLC Burnout Paradise bekend

30 april, Koninginnedag, brengt ontwikkelaar Criterion nieuwe downloadable content uit voor de racegame Burnout Paradise. Het Cops and Robbers pakket zal snelle achtervolgingen van politie en bandieten introduceren in de game. Dat betekent dus nieuw multiplayerplezier. Ook zijn er vijftien nieuwe auto's beschikbaar.

De prijs van de downloadable content is ook bekendgemaakt door Electronic Arts. Voor Xbox Live kost het pakket 800 Microsoft Point en PlayStation 3 bezitters bètalen €9,99 voor de content.

De uitbreiding van de levensduur voor Burnout Paradise is daarmee nog niet ten einde gekomen. Criterion heeft nog een geheel nieuw eiland klaarstaan wat op later moment zal worden uitgebracht.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?