Prijs PS3 naar beneden als tijd rijp is

Volgens de president van Sony Computer Entertainment Europa zal de prijs van de PlayStation 3 pas zakken als de tijd daar rijp voor is. De gigant trekt zich blijkbaar niets aan van bijvoorbeeld de 'bedreiging' van Activision eerder deze maand.

Not to harp on about it, but the PlayStation 3 has a ten-year life cycle and there are issues of cost and profitability. We will make that move on price when all those factors are aligned.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?