Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Prijs PS3 in februari $299,99?

Een insider bij Sony zou hebben gemeld dat de prijs van de PlayStation 3 naar $299,99 zal dalen. Omgerekend is dat zo'n €200,-. Echter zal de prijs in euro's gelijk zijn aan dollars, waardoor de prijs hier €299,99 zal worden.

Ook zit er een nieuw model aan te komen, dat op 28 januari wordt aangekondigd. Op 29 januari moet de nieuwe prijs ingaan. Dit alles blijft een gerucht maar er zijn redenen om te geloven dat dit toch waar kan zijn.

De PS3 is sinds een tijdje een stuk goedkoper om te fabriceren, waardoor dus de prijs omlaag kan. Maar ook in het onlangs getekende contract tussen Warner Bros. en Sony over de release van films exclusief op Blu-ray zou een module zijn opgenomen waarin Warner Bros. eist dat Sony de prijs van de PS3 verlaagd. Dit om ervoor te zorgen dat er meer Blu-ray spelers op de markt komen, zodat Warner Bros. meer films kan verkopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?