Prijs bekend voor PS3 wireless Keypad

Vorige week heeft Sony de wireless keypad aangekondigd die je gemakkelijk aan je Dualshock 3 of SixAxis controller kan bevestigen.

Het wordt zo handiger om tekstberichtjes te schrijven naar je vrienden en andere gamers. Dit handig stukje hardware voor de PS3 wordt $.49.95 en zal pas eind november verkrijgbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?