Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 22 december 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Prijs Battlefield Bad Company 2: Vietnam bekendgemaakt

Electronic Arts komt met een grote uitbreiding voor Battlefield: Bad Company 2. De uitbreiding speelt zich af in Vietnam en zal maps, voertuigen en wapens bevatten uit de tijd van de Vietnamese oorlog.

Vandaag heeft Electronic Arts de prijs bekendgemaakt van Battlefield Bad Company 2: Vietnam. 1200 Microsoft Points of 15 euro zal hij kosten. De uitbreiding verschijnt voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Deze winter zal Vietnam dus herbeleefd worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?