Prepaid PlayStation Store kaarten ook naar de VS

Aan het einde van 2007 heeft Sony al de PlayStation Network Card aan Japan geïntroduceerd. Met deze kaarten kan je bètaalde software downloaden op het PlayStation Network, zodat een creditcard niet meer nodig is.

Deze prepaid kaarten komen nu ook naar de Verenigde Staten. Het ziet er nu naar uit dat je kaarten van twintig dollar kan kopen en kaarten van vijftig dollar. Over Europa is nog niks bekendgemaakt, maar aangezien de kaarten nu ook al in de Verenigde Staten zijn, lijkt het ons een kwestie van tijd totdat ze hier ook uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?