Predator: Hunting Grounds voegt Dutch toe via DLC

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2020 10:35

Predator: Hunting Grounds heeft de eerste toevoeging van een nieuwe DLC plan bekendgemaakt. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger keert terug voor zijn rol als Dutch.

Wie de eerste Predator film heeft gezien, weet natuurlijk meteen wie Dutch is. De gespierde soldaat, wiens bekendste line "Get to the choppa!" nog steeds bekendstaat als één van de jaren 80 haar meest iconische lines in de sci-fi filmindustrie. Dankzij het litteken op zijn gezicht weten we dat dit de uitgewerkte versie van het karakter is. Na de eerste film is dit personage nog verder gegaan in de uitgebreide lore van Predator. Dutch is onderdeel van een maandelijks DLC plan voor Predator: Hunting Grounds. Elke maand komt er een gratis update, gepaard met een betaalde toevoeging. Naast Dutch krijgen de spelers die voor hem betalen ook zijn mes en de QR5 “Hammerhead” Rifle. Lees hier onze review van Predator: Hunting Grounds, of bekijk hem hier online.

Predator: Hunting Grounds is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. Dutch is beschikbaar vanaf 26 mei.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord