Predator: Hunting Grounds

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Predator: Hunting Grounds voegt Dutch toe via DLC

Predator: Hunting Grounds heeft de eerste toevoeging van een nieuwe DLC plan bekendgemaakt. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger keert terug voor zijn rol als Dutch.

Wie de eerste Predator film heeft gezien, weet natuurlijk meteen wie Dutch is. De gespierde soldaat, wiens bekendste line "Get to the choppa!" nog steeds bekendstaat als één van de jaren 80 haar meest iconische lines in de sci-fi filmindustrie. Dankzij het litteken op zijn gezicht weten we dat dit de uitgewerkte versie van het karakter is. Na de eerste film is dit personage nog verder gegaan in de uitgebreide lore van Predator. Dutch is onderdeel van een maandelijks DLC plan voor Predator: Hunting Grounds. Elke maand komt er een gratis update, gepaard met een betaalde toevoeging. Naast Dutch krijgen de spelers die voor hem betalen ook zijn mes en de QR5 “Hammerhead” Rifle. Lees hier onze review van Predator: Hunting Grounds, of bekijk hem hier online.

Predator: Hunting Grounds is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. Dutch is beschikbaar vanaf 26 mei.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?