Pre-order bonussen bekendgemaakt voor Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight.

Geplaatst: 17 september 2018 16:30
Aangepast: 17 september 2018 16:33

De pre-order bonussen zijn bekendgemaakt voor Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight. De bundels zijn beschikbaar als de game in december uitkomt.

De Day One Editie van Persona 3: Dancing in Moonlight krijgt Shinjiro Aragaki met zijn eigen track Battle Hymn of the Soul. Voor Persona 5: Dancing in Starlight wordt Goro Akechi beschikbaar en zijn track Will Power. De Day One Editie van de Persona Dancing: Endless Night Collection bevatten Shinjiro én Akechi en kunnen in beide games gebruikt worden. Bekijk de trailer hier.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight komen op 4 december naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Bron: Persbericht Koch Media
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3: Dancing in Moonlight

Series

Persona

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation Vita, PlayStation 4

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord