R.U.S.E.

  • Ontwikkelaar Eugen Systems
  • Eerste releasedatum 9 september 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Pre-load de R.U.S.E bèta nu

R.U.S.E wordt een RTS die vooral om tactiek draait. De game gaat verschijnen op de pc en Xbox 360 en wordt ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. De game komt 30 juni uit. De pc-versie van de game zal touchscreen-ondersteuning krijgen.

Vorige week werd al bekendgemaakt dat R.U.S.E een open bèta zal krijgen. Deze bèta komt morgen uit, maar op Steam kan je de game nu al pre-loaden, zodat je gelijk kunt spelen op de releasedatum van de bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?