Check al onze gamescom content hier!

Prachtige Assassin's Creed 2 trailer

Gisteren gaf Ubisoft, voorafgaand aan de E3, hun persconferentie. Hierbij kwamen de nieuwste en beste games van de uitgever voorbij. Assassin's Creed 2 stond ook in de spotlights met een schitterende trailer.

Geniet van de huurmoordenaar Ezio Auditore de Firenze die in Italië ten tijde van de Renaissance, in de vijftiende eeuw, met brut geweld het feetje uit de trailer verstoort en de leider van het leven beroofd.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?