Power Rangers en Ninja Turtles krijgen comic crossover

Geplaatst:
Aangepast: 17 juli 2019 12:04

Crossovers zijn helemaal hot en later dit jaar worden twee groepen jeugdhelden bij elkaar gebracht voor een episch avontuur. De Power Rangers en Ninja Turtles krijgen namelijk een comic crossover.

Wie zich de aflevering 'Shell Shocked' uit de Power Rangers: In Space-serie uit 1998 nog kan herinneren, heeft de bijzondere combinatie tussen de Power Rangers en de Ninja Turtles al op tv mogen aanschouwen. De Amerikaanse comic-uitgever BOOM! Studios kondigt nu aan dat de twee superheldengroepen nu voor het eerst samenkomen in een speciale crossover comic genaamd Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles. Deze comic wordt geschreven door Ryan Parrott en geïllustreerd door Simone di Meo. De comic bestaat uit vijf delen en volgt het verhaal de bekende Green Ranger Tommy Oliver die zich bij Shredder, de schurk uit de Ninja Turtles-serie, heeft gevoegd. De Mighty Morphin' Power Rangers moeten nu samenwerken met de Ninja Turtles om Shredder te verslaan en Tommy weer terug te halen.

De comic Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles verschijnt 4 december zowel digitaal als in fysieke vorm.

Bron: Comic Book Resources
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord