Power Rangers en Ninja Turtles krijgen comic crossover

Crossovers zijn helemaal hot en later dit jaar worden twee groepen jeugdhelden bij elkaar gebracht voor een episch avontuur. De Power Rangers en Ninja Turtles krijgen namelijk een comic crossover.

Wie zich de aflevering 'Shell Shocked' uit de Power Rangers: In Space-serie uit 1998 nog kan herinneren, heeft de bijzondere combinatie tussen de Power Rangers en de Ninja Turtles al op tv mogen aanschouwen. De Amerikaanse comic-uitgever BOOM! Studios kondigt nu aan dat de twee superheldengroepen nu voor het eerst samenkomen in een speciale crossover comic genaamd Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles. Deze comic wordt geschreven door Ryan Parrott en geïllustreerd door Simone di Meo. De comic bestaat uit vijf delen en volgt het verhaal de bekende Green Ranger Tommy Oliver die zich bij Shredder, de schurk uit de Ninja Turtles-serie, heeft gevoegd. De Mighty Morphin' Power Rangers moeten nu samenwerken met de Ninja Turtles om Shredder te verslaan en Tommy weer terug te halen.

Mighty Morphin Power RangersTeenage Mutant Ninja Turtles

De comic Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles verschijnt 4 december zowel digitaal als in fysieke vorm.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?