Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Portal

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Portal voor zeer zacht prijsje

In Portal moet je met behulp van de Portal Gun (die op twee plaatsen gaten in de muur kan schieten, zodat je door de één loopt en bij de ander uitkomt) in elk leven naar de uitgang zien te komen. Veel gamers hebben er al plezier aan beleeft, en voor diegenen die de game nog niet hebben geprobeerd is er nu een reden om dat toch maar wel te doen.

Op Steam is de game nu namelijk te vinden voor 9,99 dollar (omgerekend 6,24 euro). Voor zo'n goede game is dat natuurlijk niks, dus wilde je Portal altijd al proberen maar kwam het er nooit van, dan is het nu de tijd om het te doen voor deze budgetprijs.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?