Portal al anderhalf miljoen keer gedownload

Vorige week maakte Valve nog bekend dat Portal tot 24 mei gratis te downloaden is via Steam. Vandaag meldt Valve dat Portal al anderhalf miljoen keer gedownload is.

Deze actie is een promotie stunt voor Steam op Mac's. Steam is recentelijk gelanceerd voor Apple. Van alle downloads is 11% gedaan door Mac-gebruikers.

Steam leden kunnen nog vier dagen gebruik maken van deze actie om gratis Portal te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?