Portal 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 april 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Portal 2 bevestigd

Doug Lombardi, woordvoerder van ontwikkelaar Valve heeft in een interview toegezegd dat er een vervolg gaat komen op het bekende en geliefde Portal. "Er komt zeker meer Portal. Maar eerlijk gezegd zijn we de details nog aan het uitwerken."
Het zou hier gaan om meer dan alleen een hoop nieuwe puzzels.
Momenteel is Valve zich voornamelijk aan het concentreren op Episode 3 van de Half-Life 2 saga. Zodra het team een beetje vrijgemaakt kan worden gaan de ontwikkelingen rond de puzzel-game van start.

Portal is zijn leven begonnen als een afstudeerproject van 7 studenten aan Digipen, een technische universiteit in Redmond. Het was toen onder de naam Narbacular Drop bekend. De 7 makers zijn vrijwel meteen na het uitkomen hiervan in dienst genomen door Valve om de game te maken tot wat het nu is. Narbacular Drop kan overigens nog steeds worden gedownload.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?