Portable Dreamcast

Sommige mensen zijn erg handig, zoals dus ook deze 'modder' die een stuk speelgoed voor een kleuter (de Lazer Doodle) heeft omgetoverd tot een echte werkende SEGA Dreamcast. Hij heeft het apparaat de toepasselijke naam 'Dream Trooper' gegeven omdat het uiterlijk nogal lijkt op een stormtrooperhelm uit de StarWars series.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?