Port Royale 4 releasedatum onthuld

Geplaatst:

Kalypso Media heeft de releasedatum en de gesloten bèta van Port Royale 4 onthuld. In het vierde deel van de serie speelt ook Nederland een rol.

Het is alweer een tijdje geleden dat Port Royale 3 verscheen, maar het wachten op deel vier is bijna voorbij. Port Royale 4 bouwt verder op de eerdere delen uit de serie en keert weer terug naar de Caraïben. In totaal zijn er vier fracties, waar ook Nederland onderdeel van is. De strijd om de macht in de zeventiende eeuw barst volledig los en daarbij moeten ook nog de eilanden onderhouden worden. De trailer laat dit zien, samen met het handelssysteem en de zeegevechten. Zo valt erop dat de zeegevechten via een turn-based systeem worden uitgevoerd. In de gesloten bèta is alleen Spanje als land beschikbaar.

Port Royale 4 verschijnt op 25 september voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De bèta is al van start gegaan en is onderdeel van de pre-order bonus.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Port Royale 4

Series

-

Uitgever

Kalypso Media

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

25 september 2020

Ontwikkelaar

Gaming Minds Studio

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord