Populaire DLC voor Dragon Age: Origins

Eerder werd al bekendgemaakt dat de downloadable content voor Dragon Age: Origins één miljoen Amerikaanse dollar had opgebracht, maar nu is er een nog veel groter cijfer bekendgemaakt.

Ook deze keer gaat het weer over een miljoen, maar dit maal wordt ermee bedoeld dat de download maar liefst een miljoen keer is gedownload. Dit is echt een topcijfer, aangezien de content nog maar net een week beschikbaar is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?