Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Popstar Guitar aangekondigd

Midway komt met hun eigen versie van GuitarHero genaamd Popstar Guitar. Bij deze nieuwe muziekgame komt ook een AirG, waarmee je je Wiimote als luchtgitaar kunt gebruiken.

De game zal ook bekende nummers van o.a Blink 182, Simple Plan en 3 Doors down bevatten die je kunt naspelen. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?