PopCap brengt vijf nieuwe titels naar de PlayStation Store

Zoals sommigen al zullen weten, sloot PopCap games onlangs een deal met Sony om een aantal van hun titels naar de PlayStation Store te brengen. Iedereen kent ze haast wel, die snelle casual games op internet die zo heerlijk de tijd kunnen doden.

PopCap zal 5 titels brengen naar de PlayStation store. De eerste game is Bejeweled 2 en is al te downloaden uit de PlayStation Store voor 7,99 euro. Ze hebben bekendgemaakt dat de volgende titels nog zullen verschijnen : Peggle, Zuma, Heavy Weapon en Feeding Frenzy.

Alle games zullen 1080p graphics ondersteunen en zullen tevens gespeeld kunnen worden op de PlayStation Portable via Remote Play.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?