Pong horloge

Weg met die suffe Rolexen en Breitlings, John Maushammer (een befaamde hacker) heeft een heus Pong-horloge gemaakt.

Op het interface van 't horloge is het klassieke spel Pong van ATARI te zien, hoewel het spel zelf niet te spelen is, wordt het spel gespeeld door de klok zelf. Wanneer er een minuut voorbij is, scoort de linkerkant en wanneer er een uur voorbij is, de rechterkant. De gameplay is dus de tijd zelf. Of dit übercoole klokje ook nog te koop zal zijn is niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?