Politiegame aangekondigd voor de DS

Konami en Hudson Entertainment Inc hebben aangekondigd een nieuwe politiegame voor de DS uit te brengen. Het spel gaat Miami Crisis heten en zal vanaf september 2009 te koop zijn.

Miami Crisis volgt politieman Martin Law en FBI-agente Sara Starling. Het spel heeft twee kanten. Martin Law regelt de actiescenes en bij Sara Starling draait het om het oplossen van moeilijke raadsels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?