Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Poker Smash Xbox Live-arcade game van de week

Poker Smash is deze bekroond tot Xbox Live Arcade-game van de week, aldus Major Nelson. Het betreft hier een puzzelgame, dat vergelijkbaar is met Bejeweled en dan meer met pokerkaarten. Het is een combinatie geworden van scoor de punten, en speel je kaarten weg.

De game bevat een gigantische puzzelmodus met 55 puzzels, waarbij je moet vechten tegen een stroom kaarten. Je kunt de game alleen of samen met je vriend of vriendin spelen op de bank of via Xbox Live. Poker Smash zal voor 800 Microsoft Points downloadbaar zijn van Xbox Live arcade.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?