Poképark begin juli in Europa

Poképark Wii: Pikachû no Daib'ken is een geheel nieuwe Pokémon game voor de Nintendo Wii. In dit avontuur speel je met Pikachu in de hoofdrol en zul je al je andere Poké vriendjes tegen komen.

Op dit moment is Poképark alleen nog in Japan te verkrijgen, maar over een tijdje ook hier in Nederland. Nintendo of Europe heeft vandaag bekendgemaakt dat Poképark op 9 juli in Europa verschijnt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?