Pokémon uit de Sinnoh Region naar Pokémon GO

Binnenkort kunnen de Pokémon uit de Sinnoh Region worden gevangen in Pokémon GO. Dit hebben The Pokémon Company en Niantic Labs bekendgemaakt. Naast deze vierde generatie Pokémon wordt de game ook voorzien van de nodige technische updates.

Aan de hand van de wensen van de spelers heeft Niantic Labs enkele aanpassingen voor onder andere de balans van de game op stapel staan. Dit moet de algehele speelervaring moeten verbeteren. Naast de balans zal Niantic ook lichte aanpassingen doen aan de Pokémon Migration, het gedrag van de verschillende Pokémon en gaat het weersysteem wat op de schop. Om dit alles wat kracht bij te zetten hebben The Pokémon Company en Niantic Labs ook een teaser-trailer vrijgegeven.

Een exacte datum voor deze verschillende updates is nog niet bekendgemaakt. Volgens Niantic Labs kunnen we deze update binnenkort verwachten. Pokémon GO is te spelen op zowel Android als iOS-toestellen.

BRON VG247.com

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?